MARLYN STUDIOS - Produkter och Innehåll
MARLYN STUDIOS - Fashion Nails & Hair Styling står för klassisk & Kreativ Kunskap
           RING OSS SÅ BERÄTTAR VI MERA!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  


 
 
 
 
 
 
 
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glorious 100% äkta hår!

Ett vackrare du
Färgad eyeliner framhäver färgen på dina ögon. Läppennan ger dina läppar ett fylligare utseende. Och det rätta solpudret ger en vacker glans.
Vi på MARLYN STUDIOS kan ge dig hundratals användbara tips gällande sminkning och det bästa sättet att använda skönhetsprodukter. Med hjälp av de senaste sminktrenderna hjälper vi dig att framhäva din stil och personlighet så att det ser förbluffande vacker ut.
Vi använder bara de allra bästa produkterna på marknaden. Vi har:
  • Ögonskuggor
  • Läppstift
  • Läppglans
  • Ansiktskrämer
  • Ansiktsmasker
  • Mineral Powder
  • Nagellack
  • Och mycket annat!
Ring in din beställning idag på 030430443
 
Dermanord
Dermanord
Innehållet i DERMANORD´s produkter är biologiskt nedbrytbart i naturen. Råvarorna är ekologiskt odlade.
Korrigeringspenna
Med Coverstick döljer du lätt små röda prickar och täcker även större partier.
Korrigeringspenna
Foundation
Foundation
Det som ger mest naturligt resultat är när Du applicerar Foundation som en creme för att bara ge lite färg. Du kan även använda foundation för att dölja mörka partier, då är Foundation natural mest täckande. Fäst gärna med vanligt puder
Mineral Powder
Lös puderfoundation används för att ge en jämnare färg i ansiktet och inte för att bli brunare. Vid första anblick ser det ut som ett puder, men när du applicerar det på huden smälter det som en creme och blir en foundation. Mineral Powder sitter mycket bra. Det beror på att mineralerna binder sig till huden.
Mineral Powder
Puder
Puder
Ansiktspuder används för att jämna ut hudfärgen, dölja skavanker i huden, göra huden matt samt hålla resten av sminket på plats. Med Mineral Powder kan du både få en naturlig look och även ett mer täckande resultat. Det beror på hur mycket du masserar in pudret, som smälter som en foundation på huden. Ju mer du masserar med kabukiborsten, ju mer täckande resultat får du.
Mineral Exclusive Box
Lös puderfoundation används för att ge en jämnare färg i ansiktet och inte för att bli brunare. Vid första anblick ser det ut som ett puder, men när du applicerar det på huden smälter det som en creme och blir en foundation. Mineral Powder sitter mycket bra. Det beror på att mineralerna binder sig till huden. Användning: Mineral Powder används efter någon av våra dagcremer. Massera in Mineral Powder med en torr Kabukiborste. Ju mer du masserar desto mer täckande resultat får du. Vill du ha ha ett mer naturligt resultat så masserar du mindre. Du väljer den nyans som ligger närmast din egen hudton. Det innebär att du kan behöva byta färg beroende på om du är solbränd eller inte. Mineral Exclusive Box innehåller Mineral Powder, en Kabukiborst för bästa applicering och allt levereras i en vacker exclusiv box.
Mineral Exclusive Box
Läppglans
Läppglans
Vegetabiliskt baserat läppglans som vårdar och skyddar läpparna samtidigt som de ger glans och färg.
Läppstift
Vegetabiliskt baserat läppstift som vårdar och skyddar läpparna samtidigt som de ger färg.
Läppstift
Mascara
Mascara
Vegetabiliskt baserad Mascara som ger volym och längd åt fransarna.
Ögonbrynspenna
Vegetabiliskt baserad ögonbrynspenna som är torr i konsistensen så att den blir lätt att applicera utan att få streck på brynen.
Ögonbrynspenna
Ögonpenna
Ögonpenna
Vegetabiliskt baserad ögonpenna som är lätt att applicera och sitter mycket bra.
Ögonskugga
ögonskuggorna ingår en stor mängd pigment och bara precis så lite olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.
Ögonskugga
PENSELSET
PENSELSET
Ett set med 9 penslar av finaste kvalité. Makeupborstar av naturhår i bästa kvalité. Penslarna levereras med ett skyddande svart etui med Dermanord i guldtryck. Komplett set med penslar för professionellt och hemmabruk. Penselsetet består av 9 professionella makeuppenslar: Puderborste – gethår, Rougeborste – gethår, Skuggpensel platt – ponnyhår, Skuggpensel platt liten- ponnyhår, Skuggpensel rund – ponnyhår, Eyeliner pensel – ponnyhår, Läppensel – ponnyhår, Ögonbrynspensel – ponnyhår och Ögonbrynsborste + kam - borst + nylon Tvätta dina penslar en gång/vecka med Hair & Body Shampoo. Låt dem torka liggande, hels så att det kommer luft under borsten. Står penslarna upp kommer det ner vatten i skaftet som löser upp limmet och förstör borsten.
Rouge
Det finns få makeuptrick som fungerar så bra som att med hjälp av rouge ge färg och lyster till ansiktet. I Rougen ingår en stor mängd pigment och bara precis så lite olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga. För dagsbruk behövs det bara lite Rouge och för kvällsbruk mer.
Rouge
Vässare
Vässare
Tillbehör
Bomull Ekologisk pads Pads tillverkade av ekologisk bomull. Med tanke på att världens bomullsodlare står för 40 procent av alla bekämpningsmedel som används inom jordbruket, kan organisk bomull verkligen göra skillnad. Dermanords bomull odlas i Turkiet. Ansiktsborste som används vid ansiktsrengöring och ansiktsmassage. Antingen i behandling eller i den dagliga vården hemmavid. Används också för att få en mild peeling i samband med Moisturising Mask. Fuktmasken Moisturising Mask appliceras på väl rengjord hud. När den legat på i 10 minuter arbetar du igenom ansiktet med borsten i cirklande rörelser. Borsten har en mjuk och skön kvalitet och är försedd med ett grönt tryck DERMANORD. Säljs styckvis.
Tillbehör
Dermanord Hår Produkter
Dermanord Hår Produkter
Ett friskt hår gör mycket för vårt utseende. Ta hand om ditt hår på bästa sätt genom att unna dig riktigt bra hårvårdsprodukter. Våra produkter torkar varken ut hår eller hårbotten.
Styling
100% Ekologisk Innehåll
Styling
Schampo
Schampo
Balsam
En 100% naturlig balsam som fungerar på behandlat hår. En mycket dryg produkt som gör håret lättkammat. Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär ger en frisk doft och används med fördel efter Hair & Body Shampoo Energy.
Balsam
Impakning
Impakning
Återfuktande och mjukgörande inpackning för alla hårtyper, särskilt torrt och sprött hår och torr hårbotten. Eteriska oljor från Tea tree, Lavendel och Citrongräs gör att inpackningen passar extra bra för torr hårbotten.
Goldwell Dualsensen
Goldwell dualsenses – See the difference. Feel the difference. Goldwell dualsenses är en hårvårdsserie som verkligen hyllar håret. Det är en helt ny serie från Goldwell och den första serien som gör vackert hår en upplevelse för flera sinnen. Dualsenses är perfekt för alla människor som förväntar sig lite mer av en hårvårdsserie – resultat som känns och syns omedelbart och som är anpassad för speciella behov och olika hårtyper.
Goldwell Dualsensen
För Men
För Men
dualsenses FOR MEN erbjuder allt män vill ha och allt mäns hår behöver. Ett slimmat sortiment med okomplicerade och effektiva produkter. Ger håret nytt liv som syns och känns direkt. dualsenses FOR MEN doftar härligt maskulint då samtliga produkter innehåller en kombination av klassiska herrparfymer. Recharge System med guarana-/koffeinkomplex gör mäns hår mer motståndskraftigt mot yttre påfrestningar samt tillför proteiner och panthenol. Kombinationen av mentol, guarana och koffein tillför håret ny energi och stimulerar hår och hårbotten.
Goldwell Styling
Vilken look vill du ha? Vare sig du vill ha naturligt, fylligt, rakt, vilt, glänsande eller lockigt hår - med Goldwell Styling kan du skapa precis den frisyr du vill ha, dessutom får du förstklassiga kvalitetsprodukter med unik teknologi. Goldwell Styling är indelat i 6 smarta segment – välj själv vilken look du vill ha!
Goldwell Styling
Kerasil
Kerasil
Mjukt, smidigt, glänsande och lent som silke, så känns ditt hår efter att du använt Kerasilk. Denna hårvårdsserie är framtagen för att vårda och återfukta normalt till torrt hår, samt hår som är skadat och svårskött
Toning för Hemmabruk
– Brilliant colors the gentle way. Är du nyfiken på hur det är att vara rödhårig? Eller vill du ta fram brunetten i dig? Med Goldwells toningar är det enkelt. Välj själv om du vill testa en ny nyans under en dag eller om du vill ha ett mer hållbart resultat. Alla produkter är skonsamma och hjälper ditt hår att behålla sin glans och lyster.
Toning för Hemmabruk
Colour Mask
Colour Mask
Med Colour Concept Colour Masks kan man enkelt och snabbt förändra, förstärka och förbättra sin hårfärg. Colour Mask är en tonande inpackning/mask för håret som ger färg och ökar hårets glans. Dessutom är den djupt konditionerande och återfuktande vilket gör den till den ultimata hårvårdsprodukten.
Grazzette
Grazette of Sweden erbjuder ett heltäckande sortiment hårvårdsprodukter av hög kvalitét och med stor variation. De tre serierna XL, Neccin och Crush har något för alla inom hårvård och styling.
Grazzette
 A Mania serie
A Mania serie
Den superfräcka serien MANYA har gjort succé
Grenn light Färg
Green Lights produkter finns representerade i närmare 80 länder. "Så rena naturliga produkter det går att framställa med bibehållen effekt." GREEN LIGHT´s produkter tillverkas enligt GMP-standard och följer reglerna för naturprodukter. Att möta framtidens krav på allergivänliga produkter och frisörmiljö. Inte bara för Oss som frisör utan även för kunder med allergiska problem. En oas för välbefinnande och harmoni. Erbjuder Vi till kunder en avslappnande atmosfär, speciella produkter och professionella behandlingar. Unika produkter och gedigen kunskap gör att man förknippar Studio Green Light med kvalité utöver det vanliga. De frisörer som startar en Green Light salong är de som driver projektet. Detta för att kunderna skall veta att inte "vem som helst" kan ha produkterna på salongen. Green Light skall stå för en kvalité utöver det vanliga, både vad gäller produkter och frisörer!
Grenn light Färg
Hårförlängning
Hårförlängning
med äkta hår av REMY-kvalité från SO CAP ORIGINAL Lika användbart för slingeffekter som till helförlängningar. Det egna håret kan vara mycket kort, kunden behöver alltså inte vänta på att håret vuxit till en speciell längd. De färdiga hårtofsarna är sammanbundna av ett speciellt keratinämne, liknande det som finns naturligt i hårstråt. Det aktiveras med värme, smälter på ett naturligt sätt samman med håret. Sitter säkert och skadar inte det egna håret. Hårslingorna är sammanbundna med detta ämne och bildar en liten skålformat kropp.
Hair Jam
Semi-permanent hair colouring system - För gnistrande och extremt livfulla effekter.
Hair Jam
Mania de ti
Mania de ti
Designer Swimwear Collections 2010
Creative Nail Design
CND Creative Nail Design tillverkar förstklassiga nagelvårdsprodukter för konstnaglar samt den naturliga nageln, fantastiska spa produkter för både händerna och fötterna. Hos Creative Nail Design kommer du att hitta dina favoriter för att vårda dig själv!. Creative Nail Design är världens främsta varumärke för nagelprodukter. Företaget kommer från Kalifornien där naglar är stort, stort, stort.
Creative Nail Design
O.P.I
O.P.I
OPI De världsberömda nagellacken från OPI finns i över 400 otroligt vackra nyanser, nagellacken är internationellt kända för sin höga kvalitet och vinner ständigt priser då de får betyget bäst i test. Lackerna är enkla att applicera, ger en blank, elegant yta och ett fantastiskt hållbart resultat. OPI´s olika nyanser tas fram i samarbete med det amerikanska moderådet och därför följer OPI alltid de rätta trenderna och färgerna. Du kan vara säker på att du kommer få både en och två favoriter.
Fudge paintbox colours
Fudge Fudge är ett premiumvarumärke med hårvårdsprodukter speciellt anpassade för dina personliga krav. Produktkatalogen spänner från schampon och balsam till stylingprodukter som skiljer sig från mängden. Fudge Paint Colours, 100% Peroxide and Ammonia Free!! Fudge Paintbox hair colours allows you to paint the town red, blue, pink or whatever colour takes your fancy. Fudge Paintbox provide intense colour and equally intense condition for bright, nourished hair. Really have fun with these extreme semi permanant colours. Whether it's fine or chunky streaks or all over colour you'll definitely stand out from the crowd. Your hair colour will stay vibrant for up to 20 washes too so you'll be able to spend less time colouring your hair and more time having lots of colourful fun. Pre-lightened hair will get dramatic results whereas virgin hair will get a more subtle, but still eye catching, result.
Fudge paintbox colours
Fudge hair care
Fudge hair care
Fudge hair care products will allow your creativity to run wild. For that hardcore look or a controlled style be inspired by the flexibility that Fudge can give you. Ideal for him or her! Fudge really gets to work on some serious styles combined with natural cleansing and conditioning. Not for the faint hearted!
TIGI CATwalk
TIGI handlar inte bara om hårprodukter – utan också om att sprida idéer och inspiration. Oavsett om din självbild är rockstar, röda mattan-glammig eller sofistikerad så har TIGI något att erbjuda såväl din personlighet som livsstil. TIGI Catwalk Curlesque is the latest range of products to be introduced to the new-style Catwalk collection. You may recognise some of these Catwalk products from the previous 'Curls Rock' collection, whilst others are brand new formulations to help care for, shape, nourish and style your curly hair so that it looks catwalk ready all day and all night long.
TIGI CATwalk
Plattång
Plattång
Rekommenderas av världens främsta toppstylister och hetaste kändisar, den revolutionerande ghd original ceramic styling iron är allas första val, ett skönhetstillbehör som är ett måste. Tången värms upp till maximal temperatur på några sekunder och stylar håret med enbart värme och inte genom att sträcka håret Eftersom de keramiska värmarna och plattorna har samma storlek värms plattorna upp jämnt utan heta punkter Strömkretssystemet innebär att tången behåller optimal temperatur under hela stylingprocessen Tången avger negativa joner som reducerar statisk elektricitet och ger glans genom att sluta till hårstrået. Automatisk avstängning efter 30 min om plattången inte används bra om du skuller råka glömma plattången.
Gorgeous Styler Pink
Gorgeous Styler Pink Det nya Mark 5-järnet från Gorgeous är ett av de mest tekniskt avancerade stylingjärnen som finns. Koreansk teknik med flytande keramiska turmalinplattor kombinerat med mikrosensorkontrollerade keramiska värmare gör att järnet når optimala 210°C på några sekunder, vilket ger perfekt kontroll och prestationsförmåga. Den specialdesignade formen skapar läckra lockar och ger vågor och volym. De unika diamantinlagda handtagen kombinerar snyggt utseende med sann professionell prestationsförmåga. Vackert förpackad med kompletterande butikspåse och värmeskyddande matta. Design, teknologi och skönhet i ultimat kombination. EGENSKAPER • Koreansk teknik med flytande keramiska turmalinplattor • Mikrosensorkontrollerade keramiska värmare når 210°C på sekunder • Anti-syra, anti-alkaliska plattor • Smart teknologi med autoavstängning efter 45 min • Unika diamantinlagda handtag • Kompletterande butikspåse och värmeskyddande matta • Ett års fabriksgaranti
Gorgeous Styler Pink
GAMA Ceramic Nano Tourmaline
GAMA Ceramic Nano Tourmaline
Med ”Ceramic Nano Tourmaline Technology” För maximal varsamhet mot håret Temperatur ca 200 oC Vikt 210 gr Plattor 25*90 mm Roterande sladd med upphängningsring Med Tourmaline plattor Keramisk+Nano Tourmaline+Infraröd värme Elegant design Kompakt och ergonomisk Lättåtkomlig och stor av/på knapp Konstant arbetstemperatur Uppvärmning på några sekunder Tourmaline Tourmaline är en kristall som naturligt avger negativa joner när den värms upp och ser även till att bevara hårets fuktighet samt reducera statisk elektricitet. De negativa jonerna hjälper till att ge ditt hår en slät och blank yta. Infraröd värme Infraröd värme är mycket skonsammare mot ditt hår jämfört mot värme från vanliga plattänger. Det tränger in till mitten av hårstrået, värmer det jämnt och skyddar utsidan. Tack vare detta så blir det hår mjukare, mer hanterbart och glansigare