MARLYN STUDIOS - Produkter och Innehåll
MARLYN STUDIOS - Fashion Nails & Hair Styling står för klassisk & Kreativ Kunskap
           RING OSS SÅ BERÄTTAR VI MERA!


 
 
 
 
 
 
 
 
 

  


 
 
 
 
 
 
 
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Goldwell Dualsensen
Goldwell Dualsensen
Goldwell dualsenses – See the difference. Feel the difference. Goldwell dualsenses är en hårvårdsserie som verkligen hyllar håret. Det är en helt ny serie från Goldwell och den första serien som gör vackert hår en upplevelse för flera sinnen. Dualsenses är perfekt för alla människor som förväntar sig lite mer av en hårvårdsserie – resultat som känns och syns omedelbart och som är anpassad för speciella behov och olika hårtyper.
För Men
dualsenses FOR MEN erbjuder allt män vill ha och allt mäns hår behöver. Ett slimmat sortiment med okomplicerade och effektiva produkter. Ger håret nytt liv som syns och känns direkt. dualsenses FOR MEN doftar härligt maskulint då samtliga produkter innehåller en kombination av klassiska herrparfymer. Recharge System med guarana-/koffeinkomplex gör mäns hår mer motståndskraftigt mot yttre påfrestningar samt tillför proteiner och panthenol. Kombinationen av mentol, guarana och koffein tillför håret ny energi och stimulerar hår och hårbotten.
För Men
Goldwell Styling
Goldwell Styling
Vilken look vill du ha? Vare sig du vill ha naturligt, fylligt, rakt, vilt, glänsande eller lockigt hår - med Goldwell Styling kan du skapa precis den frisyr du vill ha, dessutom får du förstklassiga kvalitetsprodukter med unik teknologi. Goldwell Styling är indelat i 6 smarta segment – välj själv vilken look du vill ha!
Toning för Hemmabruk
– Brilliant colors the gentle way. Är du nyfiken på hur det är att vara rödhårig? Eller vill du ta fram brunetten i dig? Med Goldwells toningar är det enkelt. Välj själv om du vill testa en ny nyans under en dag eller om du vill ha ett mer hållbart resultat. Alla produkter är skonsamma och hjälper ditt hår att behålla sin glans och lyster.
Toning för Hemmabruk
Colour Mask
Colour Mask
Med Colour Concept Colour Masks kan man enkelt och snabbt förändra, förstärka och förbättra sin hårfärg. Colour Mask är en tonande inpackning/mask för håret som ger färg och ökar hårets glans. Dessutom är den djupt konditionerande och återfuktande vilket gör den till den ultimata hårvårdsprodukten.
Grenn light Färg
Green Lights produkter finns representerade i närmare 80 länder. "Så rena naturliga produkter det går att framställa med bibehållen effekt." GREEN LIGHT´s produkter tillverkas enligt GMP-standard och följer reglerna för naturprodukter. Att möta framtidens krav på allergivänliga produkter och frisörmiljö. Inte bara för Oss som frisör utan även för kunder med allergiska problem. En oas för välbefinnande och harmoni. Erbjuder Vi till kunder en avslappnande atmosfär, speciella produkter och professionella behandlingar. Unika produkter och gedigen kunskap gör att man förknippar Studio Green Light med kvalité utöver det vanliga. De frisörer som startar en Green Light salong är de som driver projektet. Detta för att kunderna skall veta att inte "vem som helst" kan ha produkterna på salongen. Green Light skall stå för en kvalité utöver det vanliga, både vad gäller produkter och frisörer!
Grenn light Färg
Creative Nail Design
Creative Nail Design
CND Creative Nail Design tillverkar förstklassiga nagelvårdsprodukter för konstnaglar samt den naturliga nageln, fantastiska spa produkter för både händerna och fötterna. Hos Creative Nail Design kommer du att hitta dina favoriter för att vårda dig själv!. Creative Nail Design är världens främsta varumärke för nagelprodukter. Företaget kommer från Kalifornien där naglar är stort, stort, stort.
O.P.I
OPI De världsberömda nagellacken från OPI finns i över 400 otroligt vackra nyanser, nagellacken är internationellt kända för sin höga kvalitet och vinner ständigt priser då de får betyget bäst i test. Lackerna är enkla att applicera, ger en blank, elegant yta och ett fantastiskt hållbart resultat. OPI´s olika nyanser tas fram i samarbete med det amerikanska moderådet och därför följer OPI alltid de rätta trenderna och färgerna. Du kan vara säker på att du kommer få både en och två favoriter.
O.P.I
Plattång
Plattång
Rekommenderas av världens främsta toppstylister och hetaste kändisar, den revolutionerande ghd original ceramic styling iron är allas första val, ett skönhetstillbehör som är ett måste. Tången värms upp till maximal temperatur på några sekunder och stylar håret med enbart värme och inte genom att sträcka håret Eftersom de keramiska värmarna och plattorna har samma storlek värms plattorna upp jämnt utan heta punkter Strömkretssystemet innebär att tången behåller optimal temperatur under hela stylingprocessen Tången avger negativa joner som reducerar statisk elektricitet och ger glans genom att sluta till hårstrået. Automatisk avstängning efter 30 min om plattången inte används bra om du skuller råka glömma plattången.